Vervuilde woning ontruimen

Vervuilde woning ontruimen en schoonmaken in de regio Amsterdam.

Ontruiming Service Wolter heeft zich volledig gespecialiseerd in dit werkgebied. Wij werken vaak voor de Geestelijke gezondheid zorg en diverse instelling in de regio. Mensen raken geïsoleerd in deze maatschappij en weten op een gegeven moment geen oplossing meer. Afval en huisraad verzameld zich in de woning, met alle gevolgen van dien. Het gevoel van schaamte speelt hier veelal een grote rol waarom mensen niet eerder aan de bel trekken.

Voor een ontruiming van een vervuilde woning is meer nodig dan een grote container en alles simpel weggooien. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van dichte rolcontainers als het een appartement betreft zo komt er geen vuil terecht in de overloop en ook geen onaangename geuren vrij. En wat ook een belangrijk aspect is, mocht u als opdrachtgever of uw cliënt blijven wonen in de door ons ontruimde en schoongemaakte woning is het voor de omgeving niet zichtbaar wat er allemaal uit de woning komt.

Maximale privacy en discretie is geboden, ons vast team woningontruimer’s in de regio Amsterdam zal NOOIT de buren of andere personen behalve opdrachtgever en cliënt te woord staan of in de woning toegang verschaffen!

Ontruiming Service Wolter is een landelijk werkend ontruimingsbedrijf, speciaal voor dit onderwerp hebben wij de website vervuildewoning.nl gerealiseerd.

Wij kunnen meer voor u betekenen dan alleen ontruimen en schoonmaken! Ontruiming Service Wolter kan voor u alle voorkomende herstel werkzaamheden verrichten om een woning conform woningbouw coöperatie oplever gereed te maken. Mocht u of uw cliënt blijven wonen in de woning die wie ontruimd of schoongemaakt hebben kunnen wij zo nodig muren en plafond sausen, en alle andere wensen uitvoeren.

Interesse in een vrijblijvende prijsopgave en een ontruiming op korte termijn?

AARZEL niet en vraag vandaag nog uw offerte op maat aan! Bel ons! 0652649524